06

11
2019
EINES EDUCATIVES PER OPTIMITZAR EL TEMPS
Posted By : Bye Bye Group / 35 0

Una bona organització de les tasques a realitzar per part dels docents és primordial per garantir el correcte funcionament de l’aula. A continuació us deixem algunes eines que poden ajudar a aconseguir-ho:

- Edmodo: Per connectar amb les famílies

Una xarxa social amb un potencial increïble. No es només un “Facebook” per utilitzar en educació, sinó que és molt més que això, i algunes de les avantatges d’Edmodo està en la possibilitat de connectar ràpidament amb les famílies. Una vegada estigui tot organitzat i configurat, podràs enviar missatges dirigits als pares tant en general (a tota la classe) com en particular (a un pare en particular), pujar fotografies, compartir projectes i recursos, entre d’altres.

- Cerebriti Edu: Per qualificar als estudiants

La secció Edu de Cerebriti permet qualificar a la teva classe de manera senzilla i divertida mitjançant jocs. Aquests poden ser creats pels teus propis alumnes, per docents d’arreu o per tu mateix. També podràs comprovar l’evolució dels teus alumnes a cada matèria i tot d’una forma molt senzilla d’utilizar!

- Office 365: Per crear documents col·laboratius

Conegut arreu i per tot tipus d’usuaris, una de les seves últimes versions, Office 365, es bolca totalment en un núvol perquè Word, Excel, Power Point i, els més recents com OneNote i OneDrive, permetin la creació de treballs col·laboratius tan interessants per utilitzar en l’entorn educatiu, així com per potenciar la productivitat fins i tot en dispositius com les tablets.

- Prezi: Per crear presentacions en línea

Les presentacions tradicionals ja fa temps que han quedat enrere gràcies, entre d’altres, a eines com Prezi. Una plataforma completament online que ens permet jugar amb el contingut dinàmic amb moltes transicions, per generar presentacions molt vistoses, agradables i intuïtives. Qualsevol pot registrar-se i començar a crear suports visuals increïbles per les seves ponències!

- Kahoot: Per crear qüestionaris lúdics

Cansat d’examinar als teus alumnes d’una manera poc interactiva i i dinàmica? D’aquesta necessitat neix Kahoot, una app que permet crear concursos de preguntes i respostes que serveixen per posar a prova els coneixements dels teus alumnes, o repassar els continguts treballats. Existeixen 4 tipus de test; concursos, puzzles, debats i enquestes. Els jocs es poden projectar a la pantalla fent que tota la classe participi i els estudiants puguin respondre des dels seus ordinadors o dispositius mòbils.

Els temps canvien, i els mètodes educatius també han de seguir progressant. Has posat en marxa algunes de les eines detallades anteriorment? N’afegiries alguna? =)

 

0 Comentaris
Deixa el teu comentari