09

01
2020
Ens perdem per Londres?
Posted By : Bye Bye Group / 25 0

Londres és una ciutat multicultural, plena de gent amb diferents estils de vida, convivint de forma lliure i de ment oberta. Amb barris plens d’activitat a totes hores, botigues originals, alguns dels millors museus del món i mercats que s’han de visitar, és una de les ciutats que si o si s’han de visitar. Aquí et deixem un recull d’alguns dels llocs que has de descobrir abans de marxar de Londres:

- Camden Town

Allunyat del centre de Londres, a Camden Townet sents com a una altre ciutat o un altre món. Lluny de l’ambient més tradicional de Londres, el seu lloc més característic és el mercat de Camden, ple de botigues alternatives, música amb DJ i un gran ambient. Pots invertir un matí de diumenge recorrent el mercat per després, menjar en alguns dels seus food trucks.

- Palau de Westminster i Big Ben

Al Palau de Westminster trobaràs el Parlament Britànic i el Big Ben, la seva famosa Torre del Rellotge, que s’ha convertit una de les icones de Londres. Una bona manera de descobrir-lo en profunditat es contractant una guia de parla hispana perquè puguis conèixer els secrets millor guardats d’aquest indret.

- Tower Bridge

El pont més famós de Londres, es va construir al 1894 sobre el riu Tàmesis i el seu nom és degut a la proximitat amb la Torre de Londres, que està just al costat. Es pot visitar aquest pont llevadís per l’interior de la torre, per veure el funcionament de la màquina que eleva el pont. L’horari de visita és d’abril a setembre de 10h a 18h, i la resta de mesos de 09:30h a 17:30h.

- Picadilly Circus

Una petita plaça que fa d’interjecció de diferents carrers importants de Londres. Destaca per les seves grans pantalles de vídeo i els cartells publicitaris de neó, on també es pot veure la seva famosa font amb l’escultura d’Eros.

A dia d’avui s’ha convertit en un dels llocs més famosos i imprescindibles de la ciutat! 

-  Museu Britànic

Es tracta d’un edifici clàssic amb un lluminós interior on s’alberguen algunes de les obres més famoses del món, que t’assegurem que et deixaran sense paraules.

La sala d’Egipte amb la Pedra Rosetta, la de Grècia amb parts del Partenó o la de Roma són una autèntica meravella.  Pots visitar-lo tots els dies de 10h a 17:30h, menys divendres que allarguen el seu horari fins les 20:30h.

- St. James Park

Rodejat pel palau de Buckingham a l’oest, The Mall i el palau de St. James al nord. El parc té un petit llac amb dues illes, Duck Island (anomenat així per la col·lecció d’ànecs del llac) i West Island. El pont que creua el llac ofereix una magnífica vista a l’oest del palau de Buckingham emmarcat per arbres i fonts. Gaudir d’un entorn tranquil, un passeig relaxant, un pícnic a la gespa o d’un concert, el parc de St James ofereix mil plans. Un lloc encantador que no podem oblidar durant el nostre recorregut per Londres.

- Notting Hill i Portobello

Un dels barris més coneguts de Londres, conegut a més per albergar el mercat de Portobello i el seu carnaval, tot i que el més significatiu són les seves cases de colors. No podem parlar del barri de Notting Hill sense mencionar la pel·lícula protagonitzada per Hugh Grant i Julia Roberts, que va promocionar i augmentar l’interés a la zona.

- Palau de Buckingham

El palau de Buckingham és la residencia oficial del monarca britànic. També s’utilitza per cerimònies oficials, visites d’Estat i visites turístiques. A més, és famós per albergar una part substancial de la Royal Collection, un extraordinari conjunt d’obres artístiques fruit del col·leccionisme reial. No pots perdre’t el canvi de guàrdia, el qual es realitza diàriament a les 11:30h de maig fins a juliol, i la resta de l’any cada dos dies exceptuant els dies de pluja que es cancel·la l’espectacle. La cerimònia té una duració aproximada de 45 minuts.

- London Eye

La noria més gran de tota Europa, un dels llocs més emblemàtics de la ciutat amb més de 3,5 millons de visitants. Et recomanem que, tot i les grans cues que s’hi formen per pujar, esperis i gaudeixis de les millors vistes de tot Londres!

Pensant en Londres com el teu destí del viatge de final de curs? No t’ho pensis i posa’t en contacte amb nosaltres, et prepararem un pressupost a mida perquè gaudeixis de la ciutat a la teva manera! =)

0 Comentaris
Deixa el teu comentari