30

03
2020
ACTIVITATS PER REALITZAR A CASA
Posted By : Bye Bye Group / 55 0

Com entretenim als nens durant aquests dies de confinament? Aquesta és la pregunta que es fan a moltes llars tant docents com pares. A continuació et deixem diferents activitats a realitzar amb els recursos que tenim a casa per mantenir entretinguts als nens.

1. Fer les activitats que han enviat des de l’escola, en els casos que els hi hagin facilitat els recursos.

Des dels centres educatius s’han facilitat tasques i recursos que els alumnes poden realitzar des de casa. A més, en el nostre anterior post trobaràs diferents plataformes per seguir aprenent des de casa.

 2. Típic però efectiu; manualitats

Jugar amb plastilina, fer dibuixos o mandales, muntar puzles...  a més de ser una forma per passar el temps, estimulem la creativitat dels nens. Ja siguis pare o docent, és una bona activitat per mantenir ocupats als nanos!

 3. Fer esport!

Són molts els canals online on podem trobar tutorials on ens faciliten exercicis que es poden desenvolupar a casa (Youtube, Instagram...) ja sigui a la terrassa, jardí o a la mateixa habitació. Si ets docent, et proposem que organitzis una videoconferència amb els teus alumnes i els hi proposis jocs o exercicis, amb aquesta acció els mantenim actius i, a més, realitzem una activitat en família.

 4. Llegir o veure la TV

És un bon moment per passar temps junts, ja sigui llegint llibres (aquí poden descobrir lectures molt interessants) o veient la TV (els canals infantils han realitzat una reprogramació que inclou més contingut educatiu i han ampliat el seu horari de sèries i programes). Això si, en aquest cas s’ha de tenir cura de no exposar als infants a una sobre informació sobre les notícies, sobretot les relacionades amb l’actualitat que ens envolta.

5. Cuinem?

Podem proposar receptes fàcils perquè puguin preparar-les ells, sota la revisió d’un adult. Aprendre a cuinar, tenir cura dels estris de cuina... ara que podem fer un ‘pause’ a nostre frenètic ritme del dia a dia, podem dedicar-li una mica més de temps a aquelles tasques domèstiques que normalment fem per inèrcia. Si ets professor, pots proposar què es gravin mentre realitzen l'activitat i expliquin pas a pas com cuinen el plat i que l'enviïn a l'espai personal en línia perquè la puguin compartir amb tots els companys!

Buscant el costat positiu, és un bon moment per valorar les petites coses que durant l’any no tenim en compte. Quines activitats tens pensades per aquests dies?

 

0 Comentaris
Deixa el teu comentari