09

04
2021
BON INICI DE CURS!
Posted By : Root Admin / 30 0

Mai oblidarem el curs 2019-20! Qui ens anava a dir que ens hauríem de confinar en ple segon trimestre, que les classes haurien de ser a distància o que no podríem anar al centre educatiu en tants mesos...

Ha estat dur i complicat per a tots, ho hem fet el millor que hem pogut, i esperem haver estat a l’alçada de les circumstancies.

Ara tornen les classes, en principi presencials, però tots sabem que alguna cosa ha canviat (o moltes) en el sistema educatiu post covid19.

Tots ens preparem per un retorn ple d’incerteses, però toca mirar cap al futur sense por!

Salvaguardant les mesures d’higiene, neteja, protecció i seguretat, amb els nostres serveis, volem poder donar-vos recolzament i reforç, enfortint el treball de l’aspecte emocional dels infants.

Creiem que podem ajudar-vos a fer créixer les competències d’aprenentatge autònom i creatiu, els aprenentatges vivencials que teníem una mica oblidats, els que fan que els alumnes aprenguin a fer, a ser, a conviure...

En definitiva, a viure experiències col·lectives que fan créixer l’individu. I quina millor manera de fer-ho que viatjant amb nosaltres?

 

Des de BYE BYE GROU us desitgem un bon inici de curs!

0 Comentaris
Deixa el teu comentari