12

11
2020
10 comptes d’instagram que et faran viatjar des de casa
Posted By : Root Admin / 80 0

Instagram es una finestra virtual al mòn, una eina molt potent si la aprofitem ab coneixement.

Amb nomes uns moviments de polce i una mica d’imaginació, us podreu transportar a paratges plens de vida, veure, probar i sentir la “llibertat”.

Us deixem un recull de 10 viatgers que gracies a la seva bona fotografia, ens deixen veure el mon des de la seva perspectiva.

@alexstrohl

Alex es un veritable mestre d’explicar histories a traves de la fotografia. Escriu per a prestigiosos medis com per exemple Forbes, Vanity Fair i Gentleman’s journal.

Cada una de les seves fotografies explica una historia. En el seu perfil podreu probar captures de persones en dràmatics paisatges. Ens dona acces a certs aspectes del mon i moments que podrien passar desapercebuts.

@carleyscamera

Carley va prendre la seva creativitat innata des de ben petita, i va desenvolupar el seu propi estil fotografic. La seva finestra al mòn ens el mostra dins una gama de colors pastel. Fa servir la llum i la simetria per iluminar la bellesa natural i artificial del nostre entorn.

@elice_f

A part de blogger, Elice es arquitecta i fotografa, pero sobretot es narradora. Amb la seva fotografia ens explica la cotidianitat del dia a dia, i ens captura petits fragments de vida d’arreu on ella es trobi.

@irfanjunejo

Ell mateix es va definir com a “un adolescent tractant de fer alguna cosa amb la seva vida”. Uan figura clau entre els youtubers pakistanis, Irfan fotografia a les persones amb les que interactua durant els seus viatges, moments de bellesa natural, i l’arquitectura extranya mab la que es troba.

@wild.vanlife

Entre tons sepia, fotografies saturades i la seva Van en camps de blat en mig del no res, la seva conta d’instagram et coloca en el seient del passatger de la seva furgoneta.

Ella ens explica la seva historia d’una fugida planejada per a veure mon.

@somewhereiwouldliketolive & @somewhereiwouldliketogo

En aquesta finestra virtual podrem trobar la perfecta fusió entre el diseny d’interiors i els viatges somiats. Mentre la majoria de portals de viatges s’enfoquen en l’exterior, ells s’asseguren de que l’intertior del mon no passi desapercebut. Aquesta combinació exterior-intertior et deixarà amb una sensació anhelant sobre com seria viure entre els impresionants paratges del mon.

@girlwithgreenpassport

Tan plena de vida i desbordant d’energia, en aquesta conta et sentiràs tan lleuger que podries volar.

Anam Hakeem combina frases reflexives amb imatges colorides, fent saber al mon que ella esta a fora, veient-ho tot, tot i les restriccions del seu passaport.

@hanliprinsloo

El 71% del nostre planeta es aigua, aixi que no seria correcte no anomentar als viatgers que s’atreveixen a explorar les desconegudes aigües submarines. Defensora de la sostenibilidad dels oceans i amant delsubmarinisme lliure, viatja 60 metres per sota del nivell del mar i ens mostra el mon desconegut de les profunditats.

@tommy.clarke

Fotograf de vols, puja a la part mñes alta amb helicopters buscant escenes impresionants, i fa fotografies aèrees dels seus descubriments. Des del cel, captura persones que es veuen com formigues, i objectes que es descontectualitcen. Una finestra divertida al mon, que juga amb els colors i les escales des de les alçades.

@earthfocus

La nostra recomanació final, es aquest llistat de fotografies impresionants de viatgers, una recopilació dels millors treballs de fotografia, que t’ompliran de la necessitat de viatjar i de fotografiar el mon!

 

 

0 Comentaris
Deixa el teu comentari