Camino Santiago Iniciació

des de232

5 dies 4 nits / AUTOCAR

FES EL TEU PRESSUPOST I CIRCUIT A MIDA

Què oferim

Tots els transports

Destins de proximitat

Bon clima

Convinem oci i cultura

Accessible x tothom

Ens entendrem!

Planning del viatge

Dia 1

SORTIDA

Sortida del lloc d'origen a l'hora convinguda. Breus parades en ruta, dinar per compte del client. Arribada a Roncesvalles, lloc caracteritzat per la bellesa dels seus boscos i colors. Sopar i allotjament.

Dia 2

RONCESVALLES - ZUBIRI

Etapa: Roncesvalles - Zubiri Distància: 21'5km Dificultat: Mitjana Temps estimat: 5h 10' Esmorzar. Iniciarem aquesta etapa amb un perfil pla, alternat amb trams de boscos amb extenses planes i prats. Pujarem fins al puerto de Erro, per finalment baixar entre boixos i pins, fins arribar per la vall Esteribar a Zubiri. Allà dinarem i agafarem un bus que ens traslladarà fins a Pamplona. Sopar i allotjament.

Dia 3

PAMPLONA - PUENTE DE LA REINA

Etapa: Pamplona - Puente la Reina Distància: 24km Dificultat: Baixa Temps estimat:5h Esmorzar. Un cop creuada Pamplona ens introduirem en un paratge de cultius de cereals, i enfilarem la barrera natural entre la conca de Pamplona i Valdizarbe (Alto del Perdón). Arribarem a Obanos, lloc on s'uneix el camí aragonès. A escassa distància arribarem al final de l'etapa a Puente la Reina. Allà dinarem i agafarem un bus que ens traslladarà fins Estella. Sopar i allotjament.

Dia 4

ESTELLA - LOS ARCOS

Distància: 21'8km Dificultat: Baixa Temps estimat: 4h 30 min Esmorzar. Sortint d'Estella, a prop trobarem el monestir d'Irache. Una f o n t de vi ens sorprendrà en el camí, on els pelegrins calmen la set. Des d'aquí fins Los Arcos, oliveres i vinyes seran els vostres aliats. Allà esmorzarem i agafarem un bus que ens traslladarà fins a Logroño. Sopar i allotjament.

Dia 5

SORTIDA

Esmorzar i recollida d'equipatge. A l'hora convinguda sortirem cap al lloc d'origen. Breus parades en ruta, dinar per compte del client. Arribada i fi del viatge. HO HEU ACONSEGUIT!! Sou FANTÀSTIC@S !!

DETALLS

Aspectes addicionals

· Esmorzar, dinar en lloc concertat, en arribar al destí temps lliure, sopar concertat i allotjament. · Ampliable als dies que es desitgi. · Allotjament i règim escollit. · Vehicle de suport i transport de maletes. · Assegurança Plus inclosa. · Obsequi de bosses, samarretes, polseres i ulleres. · Si desitges un monitor acompanyant no dubtis en consultar-nos.

Camino Santiago Iniciació

1 HOLA! TRIA LA TEVA OPCIÓ DE VIATGE

2OMPLE AQUEST PETIT FORMULARI PER REBRE EL TEU PRESSUPOST

3ACTIVITATS INCLOSES EN EL TEU DESTÍ

Si algunes d’aquestes activitats no et satisfan les pots deseleccionar i no s’inclouran al teu viatge.

Activitat Preu Transport Durada Assegurança Guia Menú Monitors Afegir

4VOLS ALGUNA ACTIVITAT EXTRA?

Selecciona les activitats que més s’adaptin al vostre viatge.

Activitat Preu Transport Durada Assegurança Guia Menú Monitors Afegir

5SELECCIONA UNA ASSESORA I SI VOLS FES-LI UN COMENTARI

6ENHORABONA JA HO TENIM TOT

Fes click al botó de consultar i rebràs el pressupost per email.

Tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de prestar-li els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran fins que l'interessat no sol·liciti la supressió de les seves dades. Les dades no se cediran a tercers tret que existeixi obligació legal. Conforme a la normativa vigent, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaries.

Sol·licitem el seu consentiment per a enviar-li comunicacions informatives i/o promocionals. SI NO

He llegit i accepto la Política de Privacitat