Qui som?

Qui es Bye Bye Group?

FINALIA VIAJES, SL és l’agència de viatges escollida per excel·lència entre els centres educatius. Treballem des de 1999 amb l’objectiu d’oferir els millors viatges de final de curs, ajustats a les necessitats de cada centre. Els 15 anys d’experiència organitzant viatges ens ha permès comptar amb els destins més atractius i més competitius amb la millor relació qualitat / preu. Estem convençuts que l’educació que reben els estudiants a les aules és complementària a la formació pedagògica en la qual s’orienten els nostres viatges. Per això, apostem per destins que combinen una part cultural amb visites als llocs més emblemàtics de cada regió, i una part lúdica amb divertides activitats d’aventura que encantaran als alumnes.

 • Descobreix nous indrets

 • Destins de proximitat

 • Viatja per mar o aire

 • Combinem oci i cultura

 • Aprèn idiomes

 • Accessible per a tothom

 • Descobreix nous indrets

 • Ens entendrem segur!

Per què viatjar amb nosaltres?

GARANTIA VIAJES SECUNDARIA

Per la reconeguda garantia i confiança de FINALIA VIAJES, SL, perquè som especialistes en col·lectius d’estudiants. Més de 25.000 alumnes, professors, pares i mares ja han viatjat amb nosaltres.

AGENT PERSONALITZAT

Assessorarem al professorat sobre totes les gestions administratives que concerneixin a l’activitat seleccionada en relació amb els mitjans de transport, allotjament, horaris, visites, assegurances, pressupostos, etc.

TRANSPORTS

Treballem amb diversitat de mitjans de transport, tant avió, com vaixells i autocars, complint sempre les normatives vigents sobre les condicions de seguretat en relació a transports escolars i de menors RD 443/2001 i RD 561/2006.

ALLOTJAMENTS

Per a cada destí tenim diferents tipus d’allotjaments, tan cèntrics com a la perifèria, disposem d’aquesta diversitat segons la necessitat de cada grup, per tal d’assegurar un allotjament confortable.

SUPORT TELEFÒNIC

El centre i el professorat acompanyant disposaran d’un llistat telefònic durant el transcurs del viatge per realitzar qualsevol consulta o suggeriment dels serveis contractats.

VIATGE AMB MONITORS

Si us adoneu que us manquen professors, no us preocupeu pel vostre viatge, amb nosaltres tot seguirà en peu. En aquests casos posem a la vostra disposició monitors titulats per complir amb la ràtio corresponent.

PROMOCIONS

• Alumnat: Posem a disposició d'un talonari gratuït per cada alumne, que podran obtenir fins a 200€. L’import de les butlletes es destinarà al seu viatge. Obsequiarem a cada participant amb una samarreta, una motxilla, unes ullleres de sol i una polsera ByeBye.
• Responsables: Obsequis a cada un amb un Dakotabox.

RESERVA ANTICIPADA

Anticipa’t i reserva el teu viatge abans de desembre, així el bloqueig et serà gratuït.

ASSEGURANCES

Treballem amb les companyies líders del mercat en col·lectius de joves i adolescents. Viatjar segur és important i dóna tranquil·litat.

TRACTE DIRECTE

Som una agència minorista-majorista, per tant tenim un tracte directe amb tots els allotjaments i serveis que composen els viatges, fet que ens dóna molt marge i rapidesa per poder configurar el viatge a la vostra mida i sense intermediaris.

Com ens organitzem?

Organitzar un viatge de final de curs pot resultar un tràmit complicat i costós. Per això, FINALIA VIAJES, SL està a la vostra disposició, per facilitar totes les gestions. El nostre agent de viatges us assessorarà durant tot el procés.


El nostres experts

Anabel Mateos

Controller administrativa de expansión Espanya

Anna Riba

Controller administrativa

Emma Soler

Controller administrativa

3750
Alumnes Feliços
7740
Destins
850
Hotels
140
Centres escolars
8960
Viatges fets

Prestacions de serveis

Observacions generals
 • RÈGIMS

  S.A. Només allotjament – A.D. Allotjament i esmorzar – M.P Mitja pensió – P.C Pensió completa – S.P Segons programa.

 • PREU

  El preu del viatge combinat ha estat calculat segons els tipus de canvi, tarifes de transport, costos del carburant i taxes d'impostos aplicables al moment de la consulta i confirmació de la reserva. Qualsevol variació del preu dels citats elements, podrà donar lloc a la revisió del preu final del viatge.

 • FIANÇA

  Els hotels podran exigir una fiança, 100% reemborsable, si les instal·lacions no han sofert desperfectes a la sortida del grup. L'agència no assumirà les despeses que es puguin ocasionar per aquests motius. L'import de la fiança ho designa cada establiment.

 • PAGAMENT I RESERVA

  En realitzar la reserva s'abonarà un 20% del pressupost final i la resta s'abonarà 30 dies abans de la sortida del grup.

 • DOCUMENTACIÓ

  La documentació que és necessària portar pels viatges d'estudiants és el DNI en vigor o PASSAPORT en vigor, i recomanable la Targeta Sanitària.

 • INFORMACIÓ MÉDICA

  Si l'estudiant que va a realitzar el viatge de fi de curs necessita cures de salut especials, hauran de ser notificades amb antel·lació a la nostra empresa per poder gestionar-les. Han de comunicar-ho a professors i/o pares acompanyants, responsables de l'allotjament triat i coordinador d'activitats de la destinació del viatgi fi de curs.

 • AUTOCAR

  L'autocar serà el nostre mitjà de transport durant el nostre trajecte; haurem, per tant, de mantenir-lo cuidat.

 • SERVEISLÍMITS
 • Assistència mèdica a Espanya601,01€
 • Repatriació o transport de ferits i/o malaltsIL.LIMITAT
 • Repatriació d’acompanyantINCLÒS
 • Repatriació o transport de menorsIL.LIMITAT
 • Desplaçament d’un familiar en cas d’hospitalizació superior
  a cinc dies
  IL.LIMITAT
 • Despeses d’allotjament a l’estranger (màxim de 10 dies)30,05€/dia
 • Convalecencia en hotel (màxim de 10 dies)30,05€/dia
 • Repatriació o transport de l’assegurat mortIL.LIMITAT
 • Búsqueda, localització i enviament d’equipatge extraviatIL.LIMITAT
 • Robatori i danys materials de l’equipatge150,25€
 • Transmissió de missatges urgentsIL.LIMITAT
 • Retorn anticipat per mort o hospitalització superior a
  dos dies d’un familiar de fins a segon grau
  IL.LIMITAT
 • Assegurança d’Equipatges AXA150,25€
 • Assegurança de Responsabilitat Civil AXA60,101€

On estem?

Les activitats que es troben en aquest portal web estan organitzades per la nostra agència de viatges especialitzada en viatges d’ estudiants FINALIA VIAJES, SL, Agencia de Viajes Minorista, Títol-Llicència Activitat otorgat per la Generalitat de Catalunya GC-002578, CIF: B65847170.

INFORMACIÓ PER A

AMPES I Professors

AMPES

NECESSITEU PREPARAR UN VIATGE DE FINAL DE CURS SENSE MORIR EN L’INTENT?

Aquest és un veritable repte al que us afronteu els pares cada curs. Nosaltres, que ja portem 15 anys d’experiència en organització i gestió de viatges, us oferim la nostra ajuda, suport i entusiasme per poder-ho aconseguir. No us preocupeu de res, ens reunim amb vosaltres, us aconsellem i us planifiquem tot el viatge, sempre ajustant-nos a les necessitats de cada curs. No te la juguis, deixa-ho en mans de BYE BYE GROUP

PROFESSORS

DESPRÈS DE TOT L’ANY TREBALLANT NO US VE DE GUST DESCONNECTAR?

No hi penseu més i gaudiu. Nosaltres ens n’encarreguem! Us organitzem un viatge arreu, tant amb companys, per gaudir de bons moments i experiències úniques fora de la feina, com en família. A BYE BYE GROUP tenim un gran equip professional, que us ajudarà en el procés i us proporcionarà tots els recursos necessaris, com per exemple transport, allotjament, visites…adaptats a les vostres demandes. Si us cal viatjar per altres motius, com seminaris, ponències, reunions, congregacions…també us podem ajudar. ENGRESQUEU-VOS!!

FORMULARI DE CONTACTE

Si no has trobat el viatge que t’agradaria fer, explica’ns-ho!!

Tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de prestar-li els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran fins que l'interessat no sol·liciti la supressió de les seves dades. Les dades no se cediran a tercers tret que existeixi obligació legal. Conforme a la normativa vigent, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaries.

Sol·licitem el seu consentiment per a enviar-li comunicacions informatives i/o promocionals. SI NO

He llegit i accepto la Política de Privacitat