Qui som?

Qui és Bye Bye Group?

FINALIA VIAJES, SL és l’agència de viatges escollida per excel·lència entre els centres educatius. Treballem des de 1999 amb l’objectiu d’oferir els millors viatges de final de curs, ajustats a les necessitats de cada centre. Els 15 anys d’experiència organitzant viatges ens ha permès comptar amb els destins més atractius i més competitius amb la millor relació qualitat / preu.

Estem convençuts que l’educació que reben els estudiants a les aules és complementària a la formació pedagògica en la qual s’orienten els nostres viatges. Per això, apostem per destins que combinen una part cultural amb visites als llocs més emblemàtics de cada regió, i una part lúdica amb divertides activitats d’aventura que encantaran als alumnes.

Descobreix

• Destins de proximitat.
• Viatja per mar o aire.
• Combinem oci i cultura.
• Aprèn idiomes.
• Accessible per a tothom.
• Descobreix nous indrets.
• Ens entendrem segur!

Per què viatjar amb nosaltres?

Garantia Viatges Secundària

Per la reconeguda garantia i confiança de FINALIA VIAJES, SL, perquè som especialistes en col·lectius d’estudiants. Més de 25.000 alumnes, professors, pares i mares ja han viatjat amb nosaltres.

Agent personalitzat

Assessorarem al professorat sobre totes les gestions administratives que concerneixin a l’activitat seleccionada en relació amb els mitjans de transport, allotjament, horaris, visites, assegurances, pressupostos, etc.

Transports

Treballem amb diversitat de mitjans de transport, tant avió, com vaixells i autocars, complint sempre les normatives vigents sobre les condicions de seguretat en relació a transports escolars i de menors RD 443/2001 i RD 561/2006.

Allotjaments

Per a cada destí tenim diferents tipus d’allotjaments, tan cèntrics com a la perifèria, disposem d’aquesta diversitat segons la necessitat de cada grup, per tal d’assegurar un allotjament confortable.

Suport telefònic

El centre i el professorat acompanyant disposaran d’un llistat telefònic durant el transcurs del viatge per realitzar qualsevol consulta o suggeriment dels serveis contractats.

Viatge amb monitors

Si us adoneu que us manquen professors, no us preocupeu pel vostre viatge, amb nosaltres tot seguirà en peu. En aquests casos posem a la vostra disposició monitors titulats per complir amb la ràtio corresponent.

Promocions

• Alumnat: Posem a disposició d'un talonari gratuït per cada alumne, que podran obtenir fins a 200€. L’import de les butlletes es destinarà al seu viatge. Obsequiarem a cada participant amb una samarreta, una motxilla, unes ullleres de sol i una polsera ByeBye.
• Responsables: Obsequis a cada un amb un Dakotabox.

Reserva anticipada

Anticipa’t i reserva el teu viatge abans de desembre, així el bloqueig et serà gratuït.

Assegurances

Treballem amb les companyies líders del mercat en col·lectius de joves i adolescents. Viatjar segur és important i dóna tranquil·litat.

Tracte directe

Som una agència minorista-majorista, per tant tenim un tracte directe amb tots els allotjaments i serveis que composen els viatges, fet que ens dóna molt marge i rapidesa per poder configurar el viatge a la vostra mida i sense intermediaris.

0

Alumnes Feliços

0

Destins

0

Hotels

0

Centres escolars

0

Viatges Fets

Els millors finals de curs

EXPLORA ARA

Mira el nostre video i veuràs que apostem per destins que combinen una part cultural amb visites als llocs més emblemàtics de cada regió, i una part lúdica amb divertides activitats d’aventura que encantaran als alumnes.

Veure video

Com ens organitzem?

Organitzar un viatge de final de curs pot resultar un tràmit complicat i costós. Per això, FINALIA VIAJES, SL està a la vostra disposició, per facilitar totes les gestions. El nostre agent de viatges us assessorarà durant tot el procés.

El calendari de preparació del vostre viatge és l’origen d’una correcta planificació. Per la nostra experiència, proposem notificar l’ interès de fer el viatge amb la màxima antelació possible per treballar amb un marge de temps adequat. Truca’ns i us assignarem un gestor de projectes perquè estableixi contacte personal amb l’equip de professorat per assessorar-vos i tancar un pressupost segons les vostres necessitats.

Quan us visitem al vostre centre, us portarem els pressupostos dels viatges que estigueu valorant acompanyat de la següent documentació:
• Itinerari detallat
• Mapes
• Informació turística i activitats
• Contracte genèric de viatge combinat

Una vegada seleccionat el destí del vostre viatge, és important demanar una paga i senyal per assegurar-vos del nombre d’alumnes que vindran al viatge.
Si voleu donar un preu final del viatge als alumnes tenint com a referència el pressupost, que sigui aproximat, mai tancat, perquè aquest pot variar en funció del nombre d’alumnes que finalment hi participin.
Recomanem que fixeu els següents imports de paga i senyal així seran els mateixos que nosaltres necessitarem per fer el bloqueig de les places dels estudiants pel viatge:

Viatges nacionals e internacionals → Bloqueig gratuït del grup, 50€ per estudiant al realitzar la reserva i la resta 60 Dies abans.

En cas d’utilitzar avió, s’ha de demanar aproximadament una bestreta d’uns 150€ per alumne per poder comprar els bitllets. Abans de comprar-los, els nostres agents sempre confirmen els preus dels bitllets i si han pujat i no us interessa o voleu canviar de viatge us tornem els diners sense cap inconvenient.
Quan finalitzeu aquest procés, sabreu exactament quants alumnes faran el viatge i li podreu confirmar al nostre agent de viatge per poder fer el pagament de garantia de reserva.
30 dies abans de la sortida, s’haurà de realitzar el pagament final del grup i enviar-nos el llistat dels alumnes i professors amb els seus noms, cognoms i DNI.

Abans de l’inici del viatge el nostre agent us farà entrega de la documentació important de tot el viatge, així com el llistat telefònic per a qualsevol imprevist.

Oferim el servei de facturació electrònica de la Generalitat de Catalunya.

Subscriu-te i Explora les últimes ofertes i destins

Vols rebre informació de nous viatges, ofertes, noticies, etc.
Envia’ns el teu email i t’informarem regularment.

Prestacions de serveis

SERVEISLÍMITS
Assistència mèdica a Espanya601,01€
Repatriació o transport de ferits i/o malaltsIl·limitat
Repatriació d'acompanyantInclòs
Repatriació o transport de menorsIl·limitat
Desplaçament d'un familiar en cas d'hospitalització superior a cinc diesIl·limitat
Despeses d'allotjament a l'estranger (màxim de 10 dies)30,05€/dia
Convalecencia en hotel (màxim de 10 dies)30,05€/dia
Repatriació o transport de l'assegurat mortIl·limitat
Búsqueda, localització i enviament d'exquipatge extraviatIl·limitat
Robatori i danys materials de l’equipatge150,25€
Transmissió de missatges urgentsIl·limitat
Retorn anticipat per mort o hospitalització superior a dos dies d’un familiar de fins a segon grauIl·limitat
Assegurança d'Equipatges AXA150,25€
Assegurança de Responsabilitat Civil AXA60.101€

On estem?

Les activitats que es troben en aquest portal web estan organitzades per la nostra agència de viatges especialitzada en viatges d’ estudiants FINALIA VIAJES, SL, Agencia de Viajes Minorista, Títol-Llicència Activitat otorgat per la Generalitat de Catalunya GC-002578, CIF: B65847170.

Observacions Generals

RÈGIMS

S.A. Només allotjament – A.D. Allotjament i esmorzar – M.P Mitja pensió – P.C Pensió completa – S.P Segons programa.

PREU

El preu del viatge combinat ha estat calculat segons els tipus de canvi, tarifes de transport, costos del carburant i taxes d'impostos aplicables al moment de la consulta i confirmació de la reserva. I en base a dos gratüitats per cada 30 passatgers. Qualsevol variació dels preus dels elements esmentats, podrà donar lloc a la revisió del preu final del viatg i cap reserva quedara garantitzada fins el pagament de la preu total.

FIANÇA

Els hotels podran exigir una fiança, 100% reemborsable, si les instal·lacions no han sofert desperfectes a la sortida del grup. L'agència no assumirà les despeses que es puguin ocasionar per aquests motius. L'import de la fiança ho designa cada establiment.

PAGAMENT I RESERVA

En fer les reserves s'abonarà 50€ per estudiant i el pagament final s'abonarà 60 dies abans de la sortida del grup. La confirmació de la reserva s'efectuarà al moment del lliurament dels bonus i documentació final del viatge que conformen el contracte.

DOCUMENTACIÓ

La documentació que cal portar pels viatges d'estudiants és el DNI en vigor o PASSAPORT en vigor, i recomanable la Targeta Sanitària. Pel que fa als viatges internacionals, caldrà també l'autorització paternal en cas de que l'estudiant sigui menor d'edat.

INFORMACIÓ MÈDICA

Si l'estudiant que farà el viatge de final de curs necessita cures de salut especials, hauran de ser notificats amb antelació a la nostra empresa per poder gestionar-los. Ho han de comunicar a professors i/o pares acompanyants, responsables de lallotjament elegit i coordinador dactivitats de la destinació del viatge de fi de curs.

TRANSPORTS

El mitjà de transport durant el nostre trajecte l'haurem de tenir cura.

ÀPATS DIA DE SORTIDA I ENTRADA

Els dinars el dia de sortida i arribada és a càrrec del client.

Informacions per a

AMPES i Professors