Ara que ja podem gaudir de la llibertat de tenir més mobilitat i de poder visitar tota Catalunya (i amb esperança de que mica en mica s’ampliï l’espai a visitar) us recomanem que llegiu aquest article d’interès!

A Bye Bye Group treballem per aconseguir el millor preu i qualitat pel teu viatge de final de curs. És per això, que a continuació et deixem alguns consells i trucs que facilitem als nostres clients perquè no perdis l’oportunitat de gaudir d’una fantàstica experiència amb nosaltres!

–        Contractació el més aviat possible:

Un cop s’han reduït les restriccions de mobilitat, són molts els centres que es posen en contacte amb nosaltres per sol·licitar pressupost pel viatge de final de curs. És per això que, per aconseguir un millor preu (tant en allotjament com en activitats), aconsellem que us poseu en contacte amb nosaltres el més aviat possible. Com més d’hora realitzem la recerca i cotització de preus, més econòmic pot acabar sortint el viatge!

–        Talonaris:

A Bye Bye Group som coneixedors de l’ importància que comporta el viatge de final de curs per cohesionar el grup de classe. És per això que sempre intentem que tots els integrants de la classe puguin realitzar-lo!

D’aquesta necessitat ens va sorgir la idea d’obsequiar a tots els participants del circuit amb unes butlletes pel valor total del viatge. Són unes butlletes valorades en 2€ cadascuna, lligades al número guanyador del sorteig de la ONCE que es realitza el 24 de juny de cada any. L’afortunat@ pot emportar-se premis molt atractius; creuers, mòbils d’última generació, televisions de pantalla plana i les últimes consoles del mercat, fet que fa que sigui molt fàcil la seva venta.  D’aquesta manera, els estudiants poden autofinançar-se el viatge sense necessitat de desemborsar diners de la seva butxaca!

–        Tria bé les dates del viatge

Segons el destí escollit hi ha dates més o menys aconsellables de viatjar. Si es tracta d’un destí de platja, l’aconsellem que realitzis el viatge als mesos d’abril – maig, ja que podràs gaudir de bon temps però fugiràs de la temporada alta, fent un estalvi important en el preu final. 

Aquests són alguns dels consells que podem donar-te des de Bye Bye Group perquè a més de gaudir d’una bona experiència pel teu viatge, puguis gaudir del millor preu possible. Demana’ns el teu pressupost sense compromís i comença a preparar la maleta perquè marxem de viatge!